Personal shopping @ our brandstores
High quality 18 ct gold plating

Garantie

Wat zijn de LOTT.gioielli garantiebepalingen?

Op fabricagefouten geeft LOTT. gioielli 6 maanden garantie.

Daarnaast biedt LOTT. gioielli een (betaalde) reparatieservice tot 18 maanden na de aankoopdatum. De exclusieve en handgemaakte sierden worden zorgvuldig gemaakt in beperkte oplages. Dit geldt ook voor de materialen, deze zullen niet altijd beschikbaar zijn. Daarom geldt de (betaalde) reparatieservice tot 18 maanden na de aankoopdatum.

 

Wat houdt het certificaat van echtheid in?

De groeiende populariteit van LOTT. gioielli®️-producten heeft helaas geresulteerd in het verschijnen van imitaties op de huidige markt. Wanneer je op zoek bent naar LOTT. gioielli®️ items online, zul je ongetwijfeld woorden en termen zoals: '‘lookalike LOTT'’, '‘LOTT imitaties'’ en '‘nep LOTT oorbellen'’ tegenkomen. Hoewel imiteren zeker als een compliment kan worden beschouwd, willen wij je informeren hoe je een origineel LOTT.gioielli sieraad kunt herkennen;

LOTT. gioielli®️ ​​wordt uitsluitend verkocht via haar erkende verkooppunten, de LOTT. gioielli®️ ​​brandstores en de LOTT.gioielli website. We raden je ten zeerste aan LOTT.gioielli®️-artikelen alleen te kopen via een van onze erkende verkooppunten.

Elk origineel  LOTT. gioielli®️ sieraad ​​is te herkennen aan het logo dat zich zichtbaar (en onzichtbaar) op het artikel bevindt. Bovendien worden alle sieraden verkocht met een officieel certificaat van echtheid, dat ook een hologram voor de handgemaakte artikelen bevat.

 

Ik ben mijn sieraad verloren?

Zorg er altijd voor dat het slot op je sieraden goed sluit. Als je het uiteinde of het verlengstuk niet volledig en correct in het slot plaatst, kun je je sieraden verliezen. Zorg er altijd voor dat het slot zichtbaar is, wanneer je de sieraden om doet en dat het uiteinde van je ketting of armband goed in het sieradenslot is vergrendeld.

Onze garantieperiode van 18 maanden dekt helaas geen verlies of diefstal van items. We raden je aan om contact op te nemen met je verzekering / woningverzekering om rechtstreeks een claim bij hen in te dienen. We geven je graag informatie over het aankoopbewijs die je wellicht nodig hebt, neem contact op met klantenservice@lottgioielli.com om deze informatie op te vragen.

 

Mijn sieraad is verkleurd?

We begrijpen dat je onze sieraden graag draagt en je teleurgesteld bent wanneer je sieraden verkleuren. We leggen je graag uit wat de reden kan zijn van verkleuring.

Elk sieraad van LOTT. gioielli®️ is gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver met een plating van 18 karaat goud. De laag kan gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. We raden daarom aan extreme vochtigheid of hitte te vermijden, omdat dit de kleur van de sieraden kan aantasten. 

Een goede verzorging en reiniging van je sieraden zorgt ervoor dat je sieraden en zo goed mogelijk blijven uitzien. Naast invloeden van buitenaf kan de PH-waarde van je huid er ook voor zorgen, dat de laag 18 karaat goud langzaam vervaagd van je sieraden. Het gebruik van medicijnen, chemische producten en contact met je persoonlijke verzorgingsproducten heeft ook een effect op je sieraden. Om deze reden kunnen wij geen garantie bedieden op verkleuring. Ons advies is om extra aandacht te besteden aan de verzorging van je sieraden. 

Mijn sieraad is kapot?

Onze sieraden worden met zorg samengesteld, maar zijn ook delicaat en subtiel.

Vermoed je dat je sieradenbreuk het gevolg is van een fabricagefout, dan kun je je sieraad retourneren voor reparatie. De garantie voor fabricagefouten is 6 maanden. Je kunt je sieraad gemakkelijk aanmelden via ons retourportaal. 

Reparaties worden alleen geaccepteerd wanneer de aankoopdatum aangetoond kan worden met een originele kassabon. 

Is je sieraad kapot na 6 maanden? Dan kun je altijd gebruik maken van onze betaalde reparatieservice. Deze service is tot 18 maanden na aankoop van je sieraad beschikbaar. LET OP: Omdat wij alleen werken met natuurlijke materialen is het niet altijd zeker dat de materialen die je nodig hebt nog beschikbaar zijn. 

 

Mijn sieraden zien er niet hetzelfde uit?

LOTT. gioielli®️-sieraden worden met de hand gemaakt in ons atelier. De oorbellen en kettingen worden op maat gemaakt en kunnen inconsistenties hebben door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals: leer, parels en andere steensoorten. We zorgen zo veel als mogelijk voor gelijke materialen in je sieraad.

 

Verzorging

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Om je sieraden in goede staat te houden en schade door invloeden van buitenaf te voorkomen, raden wij je aan voorzichtig met je sieraden om te gaan, deze schoon te maken en op een droge plaats op te bergen. LOTT. gioielli sieraden worden vervaardigd met behulp van een verscheidenheid aan natuurlijke en soms delicate materialen. Hoe zorgvuldiger je voor je sieraden zorgt, hoe langer je ervan kunt genieten.

 

Hoe zorg ik dat mijn sieraden mooi blijven?

Op onze verzorgings pagina vind je alle tips en tricks om je LOTT. gioielli sieraden mooi te houden.  

 

Waar bewaar ik mijn sieraden?

Wanneer je je sieraden niet draagt, kun je deze het beste in de originele LOTT. gioielli®️-verpakking bewaren, in een fluwelen pouch of op een donkere plaats om te voorkomen dat invloeden van buitenaf de sieraden beschadigen of laten verkleuren. Deze verpakking of fluwelen pouch ontvang je altijd bij een aankoop van een LOTT. gioielli item.

Let op: we raden je aan om je sieraden niet in de badkamer of op een andere vochtige plaats te bewaren.

 

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik retourneren?

Is het artikel niet helemaal naar wens? Geen probleem! Je kunt je sieraad binnen 14 dagen retourneren (mits de sieraden ongedragen zijn en de sealbag nog ongeopend is).

Je kunt je retourzending retourneren via de volgende stappen:
-      Meld je retourzending aan via: https://www.retourneren.nl/lottgioielli 
-      Vul je order details in
-      Kies de reden van de retourzending
-      Wil je het item graag ruilen voor een andere maat, kleur of model? Dan kun je dit in het opmerkingen veld noteren*
-      Vul je adresgegevens in, kies het dichtstbijzijnde DHL parcel punt om de retourzending af te geven. Let op de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.  
* Dit is afhankelijk van de huidige voorraad. 

Let op: Bewaar altijd het verzendbewijs van de retourzending, totdat de retourzending volledig verwerkt is. Zonder een geldig verzendbewijs kan er geen onderzoek worden gestart om een vermist pakket te traceren en kan de retour niet verwerkt worden. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. 

Indien je een gratis artikel (gift) hebt ontvangen bij je bestelling, dien je deze ook ongeopend en compleet retour te sturen. Heb je meerdere items besteld en stuur je niet alles retour? Dan geldt hierbij dat het sieraad welke je houdt moet voldoen aan de minimale orderwaarde van de actievoorwaarden om het gratis artikel te houden. Voldoet deze niet, dan dien je het gratis artikel retour te sturen anders wordt de retourzending niet in behandeling genomen.

Belangrijk: Aankopen die gedaan zijn via www.lottgioielli.com kunnen niet geretourneerd worden in onze brandstores of via een LOTT.gioielli verkooppunt. 

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Is het artikel niet helemaal naar wens? Geen probleem! Het is binnen 14 dagen mogelijk om je bestelling te ruilen (mits de sieraden ongedragen zijn en de sealbag van de oorbellen nog ongeopend is.) Hiervoor kun je de bovengenoemde stappen volgen en bij onze klantenservice aangeven dat je de bestelling graag wenst om te ruilen voor een ander item. 

 

Wat is het retourtermijn?

Je mag je bestelling tot 14 dagen na orderdatum retourneren. 

Kan ik mijn online bestelling retourneren in de winkel?

Sieraden die gekocht zijn via www.lottgioielli.com kunnen niet geretourneerd worden via onze brandstores of verkooppunten. 

Wij werken er hard aan om dit in de toekomst mogelijk te maken. 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?

Ja, de kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Wanneer ontvang ik mijn geld terug van mijn geretourneerd artikel?

Je retourzending wordt na ontvangst in ons atelier beoordeeld op volledigheid. Wanneer dit proces is voltooid, ontvang je van ons een bevestiging. De terugbetaling zal dan zo spoedig mogelijk worden verwerkt, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. De terugbetaling ontvang je op dezelfde wijze als je de bestelling betaald hebt. 

Betalen

Wat zijn de mogelijke betaalmethodes?

LOTT.gioielli accepteert de volgende betaalmethodes:

- iDeal
- CreditCard
- Paypal
- Bancontact
- Belfius Pay Button
- KBC/CBC Payment Button
- SOFORT Banking
- LOTT.gioielli cadeaukaart

Is een betaling bij LOTT.gioielli veilig?

We hebben verschillende betaalmethoden, zodat je kan kiezen welke betaalmethode het beste bij je past. Alle betaalmethoden zijn veilig. We lichten de mogelijke methodes toe:

iDEAL
De meestgebruikte onine betaalmethode in Nederland. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDeal is het systeen dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. 

Credit Card
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met de creditcard. Je aankoop via de credit card wordt doorgaans beschermt en verzekerd. De volgende kaarten worden ondersteund: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Banciers en CartaSi.

Paypal
Betaal snel en veilig met je online Paypal wallet. Een Paypal account maak je zelf aan en koppel je aan je credit card of bankrekening. Door je Paypal wallet te vullen (met een X bedrag) kun je veilig en snel online bestellingen betalen. Er worden bij Paypal betalingen géén persoonlijke of financiële informatie overhandigd.

SOFORT Banking
Veilig vanuit je eigen online bankomgeving je bestelling betalen. Bij het gebruik van SOFORT Banking is het niet nodig om een nieuw account aan te maken. Vanuit de SOFORT Banking omgeving is het mogelijk om veilig rechtstreeks geld over te maken vanaf je eigen betaalrekening.

Bancontact
De meest gebruikte betaalmethode in België. Via de Bancontact app kun je snel, veilig en gemakkelijk je bestelling afronden, hier ontvang je dan ook direct een bevestiging van. Deze betaal methode is geschikt voor meer dan 20 Belgische banken.

KBC/CBC Payment Button
Een veilige betaalmethode ontwikkeld door de twee grootste banken van België. De betaling wordt afgerond in de veilige online bankomgeving. De betaling kan voltooid worden door de kaartlezer of via de QR code die in de app gescand dient te worden.

Belfius Pay Button
Een eigen betaalmethode ontwikkeld door een van grootste banken van België. Betalingen kunnen snel, gemakkelijk en veilig voltooid worden via Belfius Direct Net, het online banproduct van Belfius of via de app.

LOTT.gioielli cadeaukaart
LOTT.gioielli maakt ook gebruik van cadeaukaarten. Dit kan in de vorm van een kortingscode of vast bedrag zijn. Online cadeaukaarten zijn zowel online als in de brandstores in te leveren. LET OP: Het is online niet mogelijk meerdere cadeaukaarten tegelijk in te leveren. Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice. 

 

Bestellen en Leveren

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Nee, het is niet verplicht om een klantaccount aan te maken om te bestellen op www.lottgioielli.com

Dit adviseren wij wel voor een snellere afhandeling van vragen, het op de hoogte blijven van de nieuwste trends en het beheren van al je bestellingen op één plek. Een account maak je gemakkelijk aan via mijn account

Wat zijn de bezorgkosten?

Bestellingen binnen Nederland vanaf €40 worden gratis verzonden.

Bij bestellingen binnen Nederland onder de €40 wordt €6,95 in rekening gebracht. 

 

De bezorgkosten voor internationale bestellingen bedragen €9,95. Als je je land niet kan selecteren, neem dan contact op met onze klantenservice via: klantenservice@lottgioielli.com of 073 700 06 60

Hoe kan ik mijn bestellingen wijzigen of annuleren?

Wanneer je je bestelling wil wijzigen of annuleren dien je altijd contact op te nemen met onze klantenservice via: 073 700 06 60 of via klantenservice@lottgioielli.com. Zij zullen ten alle tijden proberen om de wijzigingen en/of annulering te verwerken. 

Let op: Wordt de wijziging of annulering te laat gemeld, zijn de (eventuele) bijkomende kosten voor je eigen rekening. 

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Wanneer je een klantaccount hebt aangemaakt kun je je gegevens gemakkelijk wijzigen via mijn account.

Heb je een bestelling geplaatst zonder klantaccount, dan dien je contact op te nemen met onze klantenservice via: klantenservice@lottgioielli.com of via 073 700 06 60.

Ik heb nog geen orderbevestiging ontvangen?

Als je bestelling succesvol verwerkt is, ontvang je binnen een paar minuten de orderbevestiging in je mailbox. Check ook altijd even je SPAM box mocht je nog niets ontvangen hebben. 

Heb je de orderbevestiging na een half uur nog niet ontvangen en de mail is ook niet in de SPAM box terecht gekomen. Neem dan even contact op met onze klantenservice via: klantenservice@lottgioielli.com of via 073 700 06 60 zij kijken graag even met je mee. 

Kan ik mijn bestelling ophalen in een van de LOTT. gioielli brandstores?

Ja, dit kan alleen in onze brandstore in 's-Hertogenbosch. Kies hiervoor bij het afrekenen van je bestelling voor de verzendmethode Click & Collect

Wat zijn de levertijden?

Onze standaard levertijd is 1 tot 5 werkdagen.

Wanneer je een custom made artikel hebt besteld, bedraagt de levertijd maximaal 2 weken. Ons atelier houd je op de hoogte van de verwachte leverdatum. 

Wat is de status van mijn bestelling?

Je kunt je bestelstatus als volgt controleren:

- Log in op je account;
- Selecteer het tabblad 'Mijn bestellingen' aan de linkerkant;
- Je laatste bestelling staat bovenaan. Klik erop om meer informatie over de status van je bestelling te bekijken. 

Heb je geen account? Geen probleem, neem dan contact met ons op en wij kijken graag met je mee. 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen uit de volgende drie bezorgmethodes:

- DHL Fast Delivery (1-3 werkdagen)
- Budbee Avondbezorging (1-5 werkdagen)
- Click & Collect (In onze brandstore in 's-Hertogenbosch of hoofdkantoor in Rosmalen)

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je bestelling gereed is voor verzending ontvang je van ons een track en trace code via de mail. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. 

Wat moet ik doen als mijn bestelling verkeerd, beschadigd of incompleet is?

Wanneer je bestelling verkeerd, beschadigd of incompleet is, neem dan altijd contact op met onze klantenservice. Dit kan via: klantenservice@lottgioielli.com of via 073 - 700 06 60. Houd je orderbevestiging bij de hand zodat onze collega's je snel kunnen helpen. 

Covid-19 maatregelen

Zijn de winkels open?

De LOTT. gioielli brandstores zijn geopend!

Onze LOTT. girls staan klaar om je weer te mogen ontvangen in onze brandstores in Amsterdam en 's-Hertogenbosch.

Maak vooraf wel een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Dit kun je gemakkelijk doen via de telefoon tijdens openingstijden of Whatsapp (24/7 bereikbaar).

Amsterdam
Tel: 020 233 46 08
Whatsapp: 06 51 22 12 47

's-Hertogenbosch
Tel: 073 888 96 47
Whatsapp: 06 15 38 84 19

De openingstijden van de brandstores zijn:
Maandag    12.00 - 18.00
Dinsdag      10.00 - 18.00
Woensdag  10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag       10.00 - 18.00
Zaterdag    10.00 - 17.00
Zondag      13.00 - 17.00

Belangrijk: Een shopafspraak duurt maximaal 20 minuten en wij houden rekening met de regels van het RIVM.

Tip: Maak alvast online je wishlist!

Kan ik een afspraak maken in de brandstore?

Je kunt gemakkelijk een afspraak maken in een van onze brandstores met een van onze LOTT. girls. 

Om een afspraak in te plannen kun je contact opnemen met een van onze brandstores via:

Amsterdam
Tel: 020 233 46 08
Whatsapp: 06 51 22 12 47

's-Hertogenbosch
Tel: 073 888 96 47
Whatsapp: 06 15 38 84 19

Hoe werkt Click & Collect?

Het is ook mogelijk om in onze webshop een bestelling te plaatsen en deze op te halen in onze brandstore in 's-Hertogenbosch of op ons hoofdkantoor in Rosmalen. 

Het bestelproces blijft hetzelfde. Belangrijk is dat je als verzendmethode kiest voor: Click & Collect.

Nadat je de bestelling hebt voltooid ontvang je van onze klantenservice een mail om een afhaalafspraak in te plannen*.

*Bij de afhaalafspraak worden de regels van het RIVM in acht genomen.