Vacancies

Always looking for talent;

LOTT. gioielli is always on the lookout for talent with a wide range of skills, backgrounds and experience. If you are passionate about fashion, jewelry, supplying clients and are looking for a fast-growing company with unlimited opportunities, then please send an email to info@lottgioielli.com. We look forward to receiving your resume and motivation.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verkoopmedewerker (m/v) bij LOTT.gioielli ( ± 16 uur)

Alsof het jouw eigen winkel is. Zo sta je op de winkelvloer. Waar jij alles voor doet? Dat de mensen die als bezoeker binnenkomen, weggaan als fan. Daar word jij blij van.

LOTT.gioielli zoekt een Verkoopmedewerker met een passie voor verkopen.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je bent uiterst flexibel, beschikbaar op donderdagavond, vrijdag, zaterdag en zondag en bereid extra te werken;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of bijvoorbeeld in de horeca;
 • Elke dag alles uit de kast haalt om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en je hebt ervaring met het werken met een
  kassasysteem;
 • Een energieke instelling hebt met sterke communicatieve, overtuigende vaardigheden;
 • Het is handig als je in de omgeving van Den Bosch woont;
 • Je hebt een passie voor mode en design;
 • Jij bent een teamplayer met een grote mate van zelfstandigheid;
 • Per direct beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een warm bad! Natuurlijk werken we hard maar we zorgen ook goed voor elkaar. Voor onze klanten en onze medewerkers. Als Verkoopmedewerker kun jij rekenen op: werken in een jong en dynamisch team zonder 9-5 mentaliteit:

 • Marktconform salaris en een leuke personeelskorting;
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd, met optie tot verlenging bij goed functioneren;
 • Dynamische en uitdagende verkoopfunctie;
 • Leuke personeelsfeestjes!

Denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken? Stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar info@lottgioielli.com. Binnen een week krijg je van ons een reactie!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fulltime Teamleider Backoffice

 

Omschrijving:

Als Teamleider Backoffice fungeer jij als voorbeeld voor jou collega’s. Je werkt mee en begeleidt een team gedreven medewerkers (±4). Als Teamleider Backoffice trek jij de kar voor het verder optimaliseren, ontwikkelen en borgen van de processen. Tevens ben jij in staat om de afdelingen inkoop, backoffice (productie) en verkoop met elkaar te verbinden. In deze functie ben je een voorbeeld voor het team en zorg je ervoor dat het team optimaal presteert.

De functie:

 • Allround administratieve werkzaamheden voor o.a. klanten- en order-administratie;
 • Nauwkeurig vastleggen en invoeren van informatie, zodat klanten naar wens geholpen kunnen worden;
 • Ervoor zorgen dat iedere order tevreden wordt ontvangen bij onze klanten. Doelstelling hierachter is om klachten, onnodige korting, onduidelijkheden en communicatieproblemen te voorkomen;
 • Actief de voorraad posities bewaken, zodat wij onze klanten ten alle tijden kunnen voorzien van ons mooie product;
 • Begeleiden van het team en waarborgen van deadlines;
 • Je bent het aanspreekpunt voor diverse afdelingen van LOTT.gioielli, andere collega’s en klanten kunnen gemakkelijk bij je terecht b.v. per telefoon of per mail en ervaren het contact met jou als zeer positief.

Wie ben jij?
Je bent iemand die voldoening haalt uit het bijhouden van een secure en efficiënte administratie en energie krijgt van werken in teamverband. Je bent in staat structuur aan te brengen en overzicht te houden op de gezamenlijke planning. Daarbij wordt er van je verwacht dat je service gedreven bent en naar klantgerichte oplossingen zoekt.

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Klantvriendelijke instelling met interesse in onze branche;
 • Je herkent je in de kernwaarden van LOTT.gioielli: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt goed en duidelijk communiceren; (Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pre)
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over de optimalisatie van de huidige processen, om jouw werk (en van je collega) nog efficiënter te maken;
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten en collega’s zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

Bij deze functie bieden we een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop gelegenheid om op basis van prestaties, initiatief en ambities je eigen loopbaan in te vullen. We hechten waarde aan onze dagelijks gezamenlijke lunch, vrijdag middag borrels en uitjes.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief samen met je CV en pasfoto naar info@lottgioielli.com (t.a.v. mevrouw de Kort)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STAGE FINANCE

 

Het bedrijf:

LOTT.gioielli is een exclusief high fashion merk dat innovatie, creativiteit, kwaliteit en zelfvertrouwen omarmt. LOTT.gioielli biedt een dynamische werkomgeving waar correct en professioneel handelen centraal staat.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast ‘financial in spe’ die ons finance team vanaf februari tot en met juni/juli komt versterken!
Binnen LOTT kom je in een dynamische omgeving terecht waarbij geen dag hetzelfde is.
Als stagiair(e) op de finance afdeling wordt je volledig in het team opgenomen en betrokken bij werkzaamheden zoals:

 • Het registreren van diverse soorten transacties die voortkomen uit bedrijfsactiviteiten;
 • Het opstellen van financiële rapporten;
 • Uitvoeren van data-analyses;
 • Meedenken over procesverbeteringen.

Daarnaast krijg je op basis van je eigen initiatief ook nog de mogelijkheid om diverse andere werkzaamheden op te pakken. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om voldoende tijd te besteden aan school.

De ideale kandidaat
Ben jij een enthousiaste en pro-actieve student die affiniteit heeft met cijfers en processen en wil jij altijd het maximale uit jezelf halen, dan zijn wij op zoek naar jou. Daarnaast beschik je over het volgende:

-          HBO studie in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;

-          Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

-          Gevorderde kennis van MS Office (excel, word en powerpoint);

-          Sterke analytische vaardigheden;

-          Accuraat en nauwkeurig in je vastlegging;

-          En niet te vergeten, betrouwbaar.

 

Wat bieden wij onze financial in spe:
Een geweldige uitdagende stage met veel begeleiding.  Je krijgt veel mogelijkheden om je te ontplooien en je opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Stage lopen bij een succesvol en snelgroeiende internationale organisatie, waarin working hard and having fun centraal staat. Naast de personeelsfeesten en vrijdagmiddagborrels ontvang je ook nog een marktconforme stagevergoeding en voldoende vakantiedagen om carnaval te vieren.

Enthousiast?
Ben jij die gedreven stagiair(e) die ergens 200% voor gaat en fulltime beschikbaar is? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Stuur dan NU een motivatiebrief samen met je CV en pasfoto naar marc.teuben@lottgioielli.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parttime (24 uur) Atelier/Productiemedewerker– Assembleren van sieraden

Wil jij werken als parttime medewerker bij een gerenommeerd sieradenmerk waar kwaliteit voorop staat? Heb je snelle en accurate handen en vind je het leuk om mensen blij te maken met mooie handgemaakte oorbellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie:

-          Maken van sieraden, bestaande uit verschillende elementen;

-          Het aannemen en verwerken van reparaties;

-          Controleren van de kwaliteit van de binnengekomen elementen;

-          Inpakken & verzenden van orders

De ideale kandidaat:

Als productiemedewerker heb je ervaring met het maken van handgemaakte producten. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor het tijdig en accuraat maken en samenstellen van onze handgemaakte sieraden. Dagelijks verwerken wij tientallen bestellingen van onze (inter)nationale klanten. De binnengekomen orders worden met de hand gemaakt. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten, welke met zorg moeten worden behandeld.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de retour gestuurde artikelen die ter reparatie binnenkomen. Hierbij zal soms overleg plaats moeten vinden met de klant. Het is daarom van belang dat je zelfstandig beslissingen kan maken en pro-actief bent in de communicatie naar de inkoopafdeling voor verdere productverbeteringen.

Bij het uitleveren van de nieuwe collecties zal er een piek plaatsvinden op onze productie afdeling / atelier. Ook zal je in deze periode helpen bij het inpakken en verzenden. Het is daarom belangrijk dat je goed kan presteren onder druk.  

Wat bieden wij onze productiemedewerker:
Een parttime functie binnen een groeiend backoffice team. Je gaat werken voor een succesvol en snelgroeiende Internationale organisatie, waarin working hard and having fun centraal staat. Wij bieden je als productiemedewerker een gewaardeerde functie op onze backoffice afdeling. Hierbij zorg je naast het tijdig en accuraat maken van de sieraden dat wij verder kunnen groeien maar anderzijds door kritisch te kijken naar de kwaliteit van onze elementen wij ook productverbeteringen kunnen doorvoeren. 

Enthousiast?
Ben jij die gedreven kandidaat die ergens 200% voor gaat en parttime beschikbaar is? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze je aan? Stuur dan NU een motivatiebrief samen met je CV en pasfoto naar info@lottgioielli.com

My Cart